Выберите категорию обращения:
Общие вопросы
Отчеты
Рейтинги
Мониторинговый отчёт
Диссертационные советы
Конкурсы
Ввод данных
Структура организаций
Аспирантура
Научное оборудование
Импорт педагогической нагрузки
Журналы и импакт-факторы
Тема обращения:
Описание проблемы:
Введите почтовый адрес:
ИСТИНА
Войти в систему
Регистрация
Интеллектуальная Система Тематического Исследования НАукометрических данных
Главная
Поиск
Статистика
О проекте
Помощь
FOODS AND RAW MATERIALS
журнал
Индексирование: Scopus (1 января 2016 г.-), Emerging Sources Citation Index (1 января 2017 г.-), Журналы РФ в RSCI WoS (1 июля 2018 г.-), Список РИНЦ (1 января 1970 г.-), Белый список (20 октября 2022 г.-)
Период активности журнала: не указан
ISSN:
2308-4057 (Print), 2310-9599 (Electronic)
Статьи, опубликованные в журнале
2026
Biological value of berry polyphenols and prospects for supercritical extraction application for their isolation: A review
Guseva Elena
,
Khromova Natalya
,
Karetkin Boris
,
Artemiev Artem
,
Demkin Kirill
,
Puzankova Julia
,
Shakir Irina
,
Panfilov Victor
в журнале
FOODS AND RAW MATERIALS
, том 14, № 1, с. 1-13
DOI
2024
A thermophilic L-lactic acid producer of high optical purity: isolation and identification
Romanova Maria
,
Dolbunova Anastasiia
,
Epishkina Yulia
,
Evdokimova Svetlana
, Kozlovskiy Mikhail,
Kuznetsov Alexander
, Khromova Natalya,
Beloded Andrey
в журнале
FOODS AND RAW MATERIALS
, том 1, № 1, с. 101-109
2024
A thermophilic L-lactic acid producer of high optical purity: isolation and identification
Romanova Maria
,
Dolbunova Anastasiia
,
Epishkina Yulia
,
Evdokimova Svetlana
,
Kozlovskiy Mikhail
, Kuznetsov Alexander,
Khromova Natalya
,
Beloded Andrey
в журнале
FOODS AND RAW MATERIALS
, том 12, № 1, с. 101-109
DOI
2023
Using casein and gluten protein fractions to obtain functional ingredients
Prikhodko D.V.
,
Krasnoshanova A.A.
в журнале
FOODS AND RAW MATERIALS
, том 11, № 2, с. 223-231
2022
Antagonistic activity of synbiotics: Response surface modeling of various factors
Evdokimova Svetlana
,
Karetkin Boris
,
Zhurikov Mikhail
,
Guseva Elena
, Khabibulina Natalia,
Shakir Irina
,
Panfilov Victor
в журнале
FOODS AND RAW MATERIALS
, том 2, с. 365-376
DOI
2020
Comparative assessment of sorbic and benzoic acid via express biotest
Samoylov Artem
,
Suraeva Natal’ya
,
Zaytseva Mariya
,
Rachkova Vera
,
Kurbanova Madinat
,
Petrov Andrey
в журнале
FOODS AND RAW MATERIALS
, том 8, № 1, с. 125-133
DOI
2020
Toxicity of apple juice and its components in the model plant system
Samoylov Artem
,
Suraeva Natal’ya
,
Zaytseva Mariya
,
Rachkova Vera
,
Kurbanova Madinat
,
Belozerov Georgy
в журнале
FOODS AND RAW MATERIALS
, том 8, № 2, с. 321-328
DOI
2019
Environmental regulations in Russian food security
Lisina N.
в журнале
FOODS AND RAW MATERIALS
, том 7, № 1, с. 193-201
2019
Mechanically activated hydrolysis of plant-derived proteins in food industry
Gavrilova Karina V.
, Bychkov Aleksey L.,
Bychkova Elena S.
,
Akimenko Zoya A.
,
Chernonosov Aleksandr A.
,
Kalambet Yurii A.
, Lomovskii Oleg I.
в журнале
FOODS AND RAW MATERIALS
, том 7, № 2, с. 255-263
DOI
2019
Ultrasonic and microwave activation of raspberry extract: antioxidant and anti-carcinogenic properties
Eremeeva Natalia
,
Makarova Nadezhda
,
Zhidkova Ekaterina
,
Maximova Varvara
,
Lesovaya Ekaterina
в журнале
FOODS AND RAW MATERIALS
, том 7, № 2, с. 264-273
DOI