Using accelerated electron beams for the radiation processing of foodstuffs and biomaterialsстатья

Информация о цитировании статьи получена из Scopus
Статья опубликована в журнале из списка Web of Science и/или Scopus
Дата последнего поиска статьи во внешних источниках: 21 сентября 2017 г.

Работа с статьей


[1] Using accelerated electron beams for the radiation processing of foodstuffs and biomaterials / A. S. Alimov, U. A. Bliznyuk, P. U. Borchegovskaya et al. // Bulletin of the Russian Academy of Sciences: Physics. — 2017. — Vol. 81, no. 6. — P. 743–747. The Department of Accelerator Physics and Radiation Medicine of Moscow State University’s Faculty of Physics conducts experiments on the radiation processing of food products and the development of a new technology for the combined sterilization of bone implants, based on the joint action of different sterilizing factors (radiation and sterilization) in a gaseous medium. Radiation processing of potato tubers and bone implants is performed using accelerated electron beams with energies of 1 MeV. The results from experimental investigations along these lines are presented. [ DOI ]

Публикация в формате сохранить в файл сохранить в файл сохранить в файл сохранить в файл сохранить в файл сохранить в файл скрыть