Выберите категорию обращения:
Общие вопросы
Отчеты
Рейтинги
Мониторинговый отчёт
Диссертационные советы
Конкурсы
Ввод данных
Структура организаций
Аспирантура
Научное оборудование
Импорт педагогической нагрузки
Журналы и импакт-факторы
Тема обращения:
Описание проблемы:
Введите почтовый адрес:
ИСТИНА
Войти в систему
Регистрация
Интеллектуальная Система Тематического Исследования НАукометрических данных
Главная
Поиск
Статистика
О проекте
Помощь
International Journal of Food Science and Technology
журнал
Индексирование: Scopus (1 января 1970 г.-), JCR (1 января 1970 г.-), Белый список (20 октября 2022 г.-)
Период активности журнала: не указан
Другие названия журнала:
Int. J. Food Sci. Tech
,
International Journal of Food Science & Technology
Издательство:
Blackwell Publishing Inc.
Местоположение издательства:
United Kingdom
ISSN:
1365-2621, 0950-5423 (Print)
Статьи, опубликованные в журнале
2023
Exploring the anti-α-amylase activity of flavonoid aglycones in fabaceae plant extracts: a combined MALDI-TOF-MS and LC–MS/MS approach
Filimonova Svetlana M.
,
Melnikov Evgeniy S.
,
Kaufmann Jan O.
,
Shchepochkina Olga Yu
,
Eremin Sergei A.
,
Gravel Irina V.
,
Raysyan Anna
в журнале
International Journal of Food Science and Technology
, издательство
Blackwell Publishing Inc.
(United Kingdom)
DOI
2016
The effect of temperature on the rate and the orger of reaction of oxidative polymerization of aniline in an aqueous solution of polyvinyl alcohol media
Solov’eva I.V.
,
Rudakovskaya E.G.
,
Korshak Yu V.
,
Shtilman M.I.
,
Brudz S.P.
,
Firer A.A.
,
Pokhil S.E.
в журнале
International Journal of Food Science and Technology
, издательство
Blackwell Publishing Inc.
(United Kingdom)
, том 43, № 6, с. 3-5
2013
Growth promotion of Bifidobacterium and Lactobacillus species by proteinaceous hydrolysates derived from poultry processing leftovers
Camilla Lazzi
,
Federica Meli
,
Francesca Lambertini
,
Chiara Bottesini
,
Ilya Nikolaev
, Monica Gatti,
Stefano Sforza
,
Olga Koroleva
,
Vladimir Popov
,
Erasmo Neviani
,
Arnaldo Dossena
в журнале
International Journal of Food Science and Technology
, издательство
Blackwell Publishing Inc.
(United Kingdom)
, том 48, № 2, с. 341-349
2011
Optimisation and validation of a fluorescence polarisation immunoassay for rapid detection of zearalenone in corn
Choi Eun H.
,
Kim Dong M.
,
Choi Sung-Wook
,
Eremin Sergei A.
,
Chun Hyang S.
в журнале
International Journal of Food Science and Technology
, издательство
Blackwell Publishing Inc.
(United Kingdom)
, том 46, № 10, с. 2173-2181
DOI
2007
Fluorescence polarisation immunoassay based on a monoclonal antibody for the detection of sulphamethazine in chicken muscle
Zhang S.
,
Wang Z.
,
Nesterenko I.S.
,
Eremin S.A.
,
Shen J.
в журнале
International Journal of Food Science and Technology
, издательство
Blackwell Publishing Inc.
(United Kingdom)
, том 42, с. 36-44
2007
Fluorescence polarisation immunoassay based on a monoclonal antibody for the detection of sulphamethazine in chicken muscle
Zhang Suxia, Wang Zhanhui, Nesterenko Irina S.,
Eremin Sergei A.
, Shen Jianzhong
в журнале
International Journal of Food Science and Technology
, издательство
Blackwell Publishing Inc.
(United Kingdom)
, том 42, № 1, с. 36-44
DOI
2004
Fluorescence polarization immunoassay based on a monoclonal antibody for the detection of ochratoxin A
Shim W.B., Kolosova A.Y., Kim Y.J., Yang Z.Y., Park S.J.,
Eremin S.A.
, Lee I.S., Chung D.H.
в журнале
International Journal of Food Science and Technology
, издательство
Blackwell Publishing Inc.
(United Kingdom)
, том 39, № 8, с. 829-837
DOI
2004
Fluorescence polarization immunoassay based on a monoclonal antibody for the detection of ochratoxin A
Shim W.B.
,
Kolosova A.Yu
,
Kim Y.J.
,
Yang Z.Y.
,
Park S.J.
,
Eremin S.A.
,
Lee I.S.
,
Chung D.H.
в журнале
International Journal of Food Science and Technology
, издательство
Blackwell Publishing Inc.
(United Kingdom)
, том 39, с. 829-837
DOI
2004
Fluorescent polarization immunoassay for sulphadiazine using a high specificity antibody
Murtazina N.R.,
Eremin S.A.
, Mozoleva O.V.,
Everest S.J.
, Brown A.J., Jackman R.
в журнале
International Journal of Food Science and Technology
, издательство
Blackwell Publishing Inc.
(United Kingdom)
, том 39, № 8, с. 879-889
DOI